Winter Bear by V

分享
嵌入
  • 添加 2019年08月 9日
  • Winter Bear (2019)
    Actor : V
    Director : V
    Production of Film : Contents Creative @Big Hit Ent.
    *Original Track : Winter Bear - V
    BTS Official Homepage bts.ibighit.com
    BTS Blog btsblog.ibighit.com
    BTS Facebook bangtan.official
  • 音乐音乐

评论 • 228 257

  • Ngọc Diệp Đỗ
    Ngọc Diệp Đỗ 17 小时 前

    My winter bear

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 17 小时 前

    SUPEEERR

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 17 小时 前

    1:33 CUTEEEE

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 17 小时 前

    who loves kim taehyung?

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 18 小时 前

    i love you

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 18 小时 前

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 18 小时 前

    suuuun

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 18 小时 前

    taehyungggg i love yooouu

  • BTS ARMY
    BTS ARMY 18 小时 前

    cooool

  • roza zachisk
    roza zachisk 18 小时 前

    I wish the best birthday for our winter bear v.

  • kim.Bella 04
    kim.Bella 04 18 小时 前

    Love you💜💜💜

  • v dna
    v dna 18 小时 前

    Taehyung ah...
    i didn't hate the others
    but my heart is always falling for you...in every little thing you do
    even if you change,,
    my love...it didn't change
    from Someone like you,Hug Me,4 o'clock, Stigma, Scenery, Singularity, and Winter Bear
    you were more than just a singer,dancer or performer...
    you are a great composer, actor,photographer and talented model.
    i purple you
    plis stay healthy and happy ♡♡♡

  • yrdog
    yrdog 18 小时 前

    I didn’t think it was possible to melt to someone’s voice...

  • v dna
    v dna 18 小时 前 +1

    Kim Taehyung is not only good looking and sexy
    but he composed this song
    for you....

  • machiko Keiko
    machiko Keiko 19 小时 前 +1

    Oppa saranghae😘😘

  • BTS LOVES
    BTS LOVES 19 小时 前 +2

    39 mmmmm let's gooo armyyyy!!!!!

  • Mikaella Asus
    Mikaella Asus 19 小时 前 +1

    30 M for his birthday!! Fighting!!!

  • My world
    My world 19 小时 前 +2

    Арми, давайте сделаем подарок Тэхёну на день рождения. Давайте постараемся и наберём 30 000 000. Я люблю эту песню, музыку. Красиво и трогательно. Спасибо Тэхёну за то, что подарил нам частичку своей души. 감사합니다
    Armi, let's make a gift Taehyung birthday. Let's try and get 30,000,000. I love this song, music. Beautiful and touching. Taehyung thank you for giving us a piece of his soul.

    • Mikaella Asus
      Mikaella Asus 19 小时 前 +1

      Такая прекрасная песня ,от более прекрасного человека!!! Прекрасный голос, хочется слушать и слушать

  • Fae Emily
    Fae Emily 19 小时 前 +2

    김태형 사랑해요

  • Purple ARMY
    Purple ARMY 19 小时 前

    People who dislikes this masterpiece are literally ****

  • Leo_2005 Soares
    Leo_2005 Soares 19 小时 前 +2

    Que musica linda mano

  • M Gee
    M Gee 19 小时 前 +3

    I love listening Winter Bear, it makes me emotional

  • Melissa Sanchez
    Melissa Sanchez 20 小时 前 +3

    I love you taehyungie

  • sailor moon
    sailor moon 20 小时 前 +1

    🥰🥰🥰

  • Jk BTS
    Jk BTS 20 小时 前

    เพราะสุดๆๆฟังกี่ทีก็รักเธอ💜💜💜💜

  • Magic Shop
    Magic Shop 20 小时 前

    *إذ لم نكن في أماكن التي نحبها ومع من نحب*
    *فنحن لاجئون أينما كنا*

  • celia callistajo
    celia callistajo 21 小时 前 +1

    🤩🤩🤩🤩🤩

  • scenery kookv
    scenery kookv 21 小时 前 +1

    30 M ? Let's get it taehyungist

  • Sun Moon
    Sun Moon 21 小时 前 +2

    ෆ╹ .̮ ╹ෆ
    💜

  • wallpaper blackpink
    wallpaper blackpink 21 小时 前 +1

    I Love your deep voice :")

  • Merei Makhanbetova
    Merei Makhanbetova 21 小时 前 +1

    Жаныммммм❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜

  • v dna
    v dna 21 小时 前 +5

    ♡♡♡♡♡
    Winter Bear

  • 민희
    민희 22 小时 前 +4

    헉 이 영상 내 생일에 올라왔었어..

  • N Chu
    N Chu 22 小时 前 +6

    Please give more love to Winter bear guys

  • ItsGachaKawaii!
    ItsGachaKawaii! 22 小时 前 +2

    1:13) I sure do imagine🥺

  • Gacha Moon
    Gacha Moon 23 小时 前 +2

    beautifull :,)

  • SAN D.
    SAN D. 23 小时 前 +2

    Why so cute

  • BTS V
    BTS V 天 前 +3

    What a winter song listening to this song is warm and shooting to the warm voice of Tae Tae ♡

  • Mons Lisa
    Mons Lisa 天 前 +2

    We can make 3 🍋🍋🍋

  • BTS V
    BTS V 天 前 +2

    Sleep like a winter bear ♡

  • BTS عاشقة
    BTS عاشقة 天 前 +2

    Vvvvv I love you

  • Sun Moon
    Sun Moon 天 前 +3

    Taegers let's listen V songs 5 times a day on CNclip SoundCloud Spotify and write our Heartfelt love and wishes for Taehyung in comment..let's do this for our Winter Bear🤗💜

  • finna sobbiyati
    finna sobbiyati 天 前 +2

    apa cuma aku yang menduga-duga kalo lagu ini dibikin buat grandmanya v ? Soalnya dia bilang "she looks like a blue Parrot, would you come fly to me?" artinya grandmanya dia itu kalimatnya selalu sama, dan blue disini mungkin dia ngegambarin tentang warna yang menunjukkan kesedihan, jadi artinya grandmanya dia kalo (mungkin) telfon itu (mungkin) selalu bilang kalo dia kangen atau kalimat2 sejenisnya kayak jangan lupa makan dan lain2 kayak orangtua pada umumnya, dan yang paling bikin v tersentuh (mungkin) kalimat grandmanya waktu bilang dia pengen liat v di tv.. trus kalimat would you come fly to me itu menggambarkan tentang mereka yang harus ldran gara2 harus trainee dan sebagainya, sampai akhirnya grandmanya pergi ke surga, dan jarak mereka semakin jauh. V pengen disamperin, trus I want some good day artinya dia pengen kesuksesan dia sekarang itu bisa dinikmatin bersama2 sama grandmanya, mungkin dia pengen ajak grandmanya jalan2 bareng ke luar negeri. Trus looks like a winter bear, you sleep so happily artinya grandmanya mungkin meninggalnya dalam keadaan wajah yg sedang tersenyum, bear disini menggambarkan tentang grandmanya yang emang chubby, trus digabung sama winter bear artinya beruang musim dingin yang mana beruang tersebut tidurnya lamaaaaaa banget, menggambarkan tentang grandmanya yang tidur lama, maksudnya selamanya alias meninggal. Trus kalimat imagine your face say hello to me, then all the bad days they're nothing to me, with you winter bear artinya v kangen grandmanya, dan v kadang berangan-angan kalo ada grandmanya yang dulu sering telfon/vidcall dia, dan menyapa hello ke dia, jadi v beranggapan kayak "ah andai grandma bisa menyapa aku lagi, mengatakan kalimat yang sama lagi, mungkin aku ga akan sedown ini, semua ini ga bakal ada apa2nya kalo ada grandma" begituuuu.. hmmmm, kalo prediksiku ini bener, bener2 bikin sedih banget sih 😭😭😭 v dari kecil yang ngasuh grandmanya, pasti sedih banget 😭😭😭 semoga grandma v bahagia di surga, dia pasti bangga ngeliat betapa cucunya amat sangat menyayangi grandmanya 😭😭😭

  • zhina zen suan
    zhina zen suan 天 前 +1

    V's voice is so soulful💜

  • Hibah Saqib
    Hibah Saqib 天 前 +2

    IF YOU'RE HERE FOR TAES BDAY STREAMING PARTY, SAY AYEE

  • Maz Fizan
    Maz Fizan 天 前 +1

    Love this song so much, i purple u Taehyung 💜💜💜

  • Sahlan Allan
    Sahlan Allan 天 前 +1

    Love kim taehyung and i still you 😇☺🌝

  • Anu Sodoo
    Anu Sodoo 天 前 +1

    I love you😻

  • ;; v k o o k
    ;; v k o o k 天 前 +1

    December 2019?

  • Mr. Space
    Mr. Space 天 前 +1

    BTS GOVNO!

  • Korlife Music
    Korlife Music 天 前 +1

    #protecttaehyung. He is such a beautiful person inside and out.i love him no matter what💜
    Don't worry tae ,ARMY will always be here for you

  • Taekook
    Taekook 天 前 +1

    I love You So Much Taehyungie♡

  • Vante
    Vante 天 前 +3

    I can't believe how unique he is.

  • Brii FC
    Brii FC 天 前 +2

    I LOVE YOU TAE !

  • Fitri Andini
    Fitri Andini 天 前 +1

    Kakak Tae-Tae❤❤❤

  • Shiela mae Hermosa
    Shiela mae Hermosa 天 前 +4

    Hi taetae don't lessens to them🙉think positive for future you have true army to love you and be strong ok.to be a honest I'm very sad I'm feel your pain.we protect you no matter what happened 💜💜💜💜

  • 10 giờ đêm đừng ngủ

    *KIM TAEHYUNG* ʕ •ᴥ• ʔ

  • 10 giờ đêm đừng ngủ

    *(๑♡⌓♡๑) 3M like*

  • Midorin
    Midorin 天 前 +2

    Mi niño tan hermoso ;; gracias por darnos tu arte

  • Pathetic
    Pathetic 天 前 +1

    Lo amo mucho